Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godisord

Stundens karamell är värd att suga på
Även om vissa delar är sura och starka
Finns det mer av det söta
Tänkt på det
När du minst anar det är den slut.




Fri vers av Scartissue
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-08 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue