Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namlös

Moder jord ta hand om mig
låt mig traska runt i dina armar
känna kärlekens melodier runt öronen
varma och glada

i stunder där allting är dåligt
litar jag på dig
jag anförtror mig
åt dina varma vindar

alla sorger och illska som finns
vet jag att du kan
hjälpa mig från

när jag dansar i månskenet
vet jag att det löser sig

underligt är livet
förbestämt och villkorslöst

i stunder av kärlek och lycka
vet jag att du är hos mig
jag vet att du finns

när jag dansar i solskenet
vet jag att det löser sig




Övriga genrer av Scartissue
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 22:48



Bookmark and Share


  Blumma.
:) Go Hampa! , denna är mycket mycket bra!

Kram
2008-04-10

  häxanmara
Oj den här va bra...Tummen opp...
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue