Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet och utan besvär

Fyra händer borde vara tillräckligt
Fyra armar som smyger på två kroppar.
Två själar bland miljarder andra.
Som inte bryr sig om annat.
Tar på varandra.
Tar hand om varandra.


Lycka!




Övriga genrer av Scartissue
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-16 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue