Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illamående

Hycklare.
Jag känner att jag snart
spyr på det

Cirkulera runt
jag vill ju bara
vara med dig

Massmord på känslor
ingen bryr sig
eftersom ingen annan är inblandad
därför gör det inget

Sorgen sover över ikväll
om det går bra?
eller just det
du bryr dig inte

Såga i kärlek med rostig motorsåg
det är att ta i
men åtminstone
banka hål
de märker ingen

jag vill spy lycka
..det går inte.




Övriga genrer av Scartissue
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 18:56



Bookmark and Share


  Blumma.
wuä. aj. men oj så bra :)


kram på dig vännen.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue