Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är lite bättre än inget alls

sitt med mig en stund
håll om mig en stund
gråt med mig en stund
håll mig hårdare och släpp inte

dröm dig bort med mig bara för en stund
le sådär som du gör
ditt leende gör mig lycklig
sitt med mig här en stund




Övriga genrer av Scartissue
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue