Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinröd rödvin

..glider ned i min hals
medans jag ser livet
passera i slowmotion

och du sitter bara där
med dina dårande
dumma duvögon
och ser bara dig

den är god nog
på botten
men du,
du är bottenlös

den sista klara droppen
och jag svävar iväg
hän över månen
inatt
du förblir där du är
där du alltid har varit

mina fingerspetsar fumlar över allt
medans dina slår på den samma
gamla gitarren
du spelar alltid de samma tonerna
men mitt ljud har nu en annan klang

mina lungor är rödvinsröda
och de är stora som en dansares
dina är grå av rök och hash
som en äkta trubbadurs

jag möter dig på platsen
jag ser bara dig
jag faller i ditt djup
jag stannar där med dig
allt kommer ifrån dig
det är ljudet av dig
jag är en passiv rökare
om än inte mer
jag är förälskad i
en trubbadur
jag hängiver mig

drick mig!




Fri vers av Venkis
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-21 19:40



Bookmark and Share


  aol
känner mig förälskad jättevacker bokmärks så klart
så fint venke
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Venkis