Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetero

Jag bryr mig inte om mina luster längre
Eller så har de kanske bara försvunnit
Är inte frustrerad eller desperat efter
tjejsex och väninnor att vara intim med
Det är bara dig jag vill ha Fredrik
och jag ångrar att ha gått en så lång väg
för att inse det
du måste ha lidit
om du ger mig en chans nu
så ska du aldrig få lida mer
Du uppfyller alla mina luster




Fri vers av Venkis
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-21 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Venkis