Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Jag gör så många misstag konstant

Har svikit och sårat min älskade
om, och om igen

synd
jag älskar honom så mycket

Nu när jag insett det
förstår jag inte vad all dramatik
var bra för

Jag har verkligen förstört något bra
något bra
något fint
något äkta

Mina nätter är sömnlösa
av förtvivlan och ångest
och min kudde
våt av tårar

Älskade
ge mig en chans

Jag ska visa dig
att det vi har är
exeptionellt
unikt
och det enda rätta

Jag ska visa dig
att jag kan vara
en bättre människa

att jag kan förändras
för dig

för du
fick mig att förstå
att mitt mönster var
destruktivt
barnsligt
och alldeles onödvändigt

För kärleken
låg precis bredvid mig
varje natt

och har jag den
så kan jag förmå allt i livet

utan misstag




Fri vers av Venkis
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Venkis