Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kär i dig

Jag är kär i dig Fredrik

men jag kan inte rå för det


att hon är som en drog

hon är som en drog

alla vill ha henne

men jag vill ha henne mest!

"My precious"


jag kan inte rå för det

jag är kär i henne med.
jag är kär i henne också.




Jag är kär i dig Arnella

Du vet hur jag menar
Du

Du gör mig galen.




Fri vers av Venkis
Läst 510 gånger
Publicerad 2008-05-27 03:49



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En ganska mångtydig text. Skulle jag, hel utomstående, givetvis, försöka tolka den - dessutom knappast någon ungdom längre - kanske jag spårar ur helt. Men jag upplever att det rör sig om två mot varann stridande känslor, som ändå - på något sätt - är en och samma. Kärleken till \"Fredrick\" och så till henne, \"som är som en drog\". \"Alla vill ha henne\" och även Du - som \"vill ha henne mest\". Du slits mellan \"Fredrick\" och \"Arnella\" och Du känner Dig, vad jag förstår, ofta söndersliten i dessa känslor.
Jag hoppas att det klarnar för Dig så småningom så att Du, kanske genom att livet självt uppenbarar vilken väg Du bör följa.
Jag vill definitivt inte leka \"kvasi-rådgivare\", men din dikt ger tankar i många riktningar. Antingen väljer nog livet åt en - på ena eller andra sättet - om man ofta inte, förrän efterhand, kan komma underfund med sig själv och sina egna känslor.
Detta var kanske en sorts \"analys\" bort i tok och till ingen som helst hjälp. Men min och otaliga andras, genom ett helt liv gjord erfarenhet är, för att citera en gammal psalm: \"Två väldiga strida om människans själ\".
Hoppas att \"dt rätta valet\" ska klarna för Dig efterhand!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Venkis