Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något gammalt


En sorts blindhet

Jag önskar
att jag såg på världen
med andra ögon

mina är så grusiga
och letar så intensivt
efter något som inte existerar
och söker svar som inte går att hitta

de ser saker som inte finns
och antar att det finns något
som grumliga ögon inte kan se
men som ändå är verkligt

Jag önskar
att mina ögon
någon gång
kunde nöja sig över
vad de ser
och se det ordentligt,
granska det noggrant
istället för att se förbi
det som existerar
i jakten på något
djupare att vila ögonen på




Övriga genrer av LillaL
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-06-21 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaL