Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så enkelt som ilska

sorgen ligger både framför och bakom ilskan.
ilskan är en passage av betong, av paralysering.

du kan gå snabbt, men du passerar inte snabbare.
tårar kommer inte av stegens takt.




Övriga genrer av Marian
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-03-21 17:38



Bookmark and Share


    Agnieszka
väl fångat. kort, men säger väldigt mycket.
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian