Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

linjen

beständigheten
livslinjen

som de säger att jag har i handen

en linje som alltid funnits där,
i barnhanden
när värmen och solen gör huden mörkare
när jag fryser om vintern
när huden åldras

alltid på handens insida, alltid där under

men säg mig
hur känner man en linje i handen?




Fri vers av Marian
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-05-31 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian