Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilka är de?

de, dom, dom där.
dom som gör illa.
vilka är de?

det vet man aldrig i förväg.




Övriga genrer av Marian
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-03-21 17:38



Bookmark and Share


    Agnieszka
och man önskar att man visste i förväg
2005-05-16

    Agnieszka
det undrar jag också
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian