Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att gå igenom

falla sönder

ligga sönder

gråta sönder

göra sönder

skrika sönder

sen kommer ilskan
- den helt okända
och sorgen
- den du alltid burit

och du blir
ja, jag lovar dig
du blir
hel igen







Fri vers av Marian
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-03-21 17:42



Bookmark and Share


  Fröken Barbarén
Du fångar.
Jag minns.
Du ser ändring.
Jag vågar hoppas.

Det du skriver smärtar,
och lättar.
Rakt in i mig.
Riktigt bra!
2006-05-31

    Agnieszka
med ett hoppfullt slut. (ibland behöver man få höra a tt man blir hel igen)
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian