Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med alla dessa ord

i ditt bibliotek
som du burit omkring på ryggen
där saknades något

någon sade
sånt är livet

någon annan menade
att det var knappast förutbestämt

så du undrade
om någon kunde låna dig
en annan bok?




Fri vers av Marian
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-21 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian