Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg

som att kärlek skull vara något annat än en

väg

där du aldrig gått förr, men längtat till

villespår, gropar
och ibland plötsligt ett par sjumilastövlar

som tar dig till platser du inte trodde fanns

promenad, språngmarsch, någon som stannar och inte
vill längre

även om jag lockar kanske det inte räcker
men jag har ändå kommit en bit

på väg




Fri vers av Marian
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-06-29 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian