Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade vi bara lite mer tid med varandra skulle vi se och höra mer utan ord...


Ordlöst

 

Min vän

Om du lyssnar noga
hör du
mina själsknutar strama
solar snurra och
avgrunder eka

När du lyssnar riktigt
hör du
mina celler viska
blodet sjunga och
mina händer tala

Då du orkar lyssna
förbi orden
tröttheten
rädslan
vanligheten

hör du


Oktober 1980




Fri vers av Lena Renman
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-23 08:32



Bookmark and Share


    S.p.o.f
välformulerat och bra skrivet.
2008-04-13

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås
2007-06-24

    Sony
Ja för tänk vad skönt det är att kunna se och höra utan ord jämt.
Så mycket mer avslappnat!
2007-06-23

  Smultris
Den här är riktigt poetisk och talande, jag tycker om den.

Trots att du ogillar konstruktiv kritik ang bla språket, så måste jag ge dig lite ros för att du slutat använda stora versaler på det sätt du gjorde förr. Nu blir texterna mycket mer lättlästa vilket leder till att jag vill läsa fler dikter utav dig.
2007-06-23

  stella
Vackert om cellernas budskap, påminner lite om min Rikedom är...
2007-06-23

  devilsangel
man kan upptäcka så mycket hos någon annan om man bara lyssnar...Det är så få som verkligen lyssnar...

Bra skrivet om detta!!
2007-06-23

  katt.inc
Vackert om ordlös konversation eller kanske monolog om ingen \"lyssnar\".
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman