Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lingonsylt

svenskarna är
världens största
banankonsumenter
tvåa i kaffekonsumtion

Undrar hur det ligger till
med lingonsylten




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-03-21 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP