Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk vad ord..

 

Tänk vad ord kan beröra

så små men stora

ett hjärta du kan beröra

är precis vad du gör

i mitt hjärta






Fri vers av Lindizz
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-23 11:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja.ord så små men ändå stor betydelse! Bra förmedlat!
2007-07-03

  Lilla trollet
Målande vackert
2007-06-28

    johanni
Vackert.

Ja ord kan både röra och beröra
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz