Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & jag & regnbågen


Du & jag
& regnbågen
dansar färgernas dans
Du smakar blå
när jag kysser dig röd
Du smeker mig gul
när jag håller dig grön

Regnbågen lyfter oss
upp på sitt valv
Vi doftar på färgerna
högt ovan mark
& regndroppar svalkar vår hud
innan solen får dem att dunsta

Denna stund är ren magi
Må tiden stanna nu
-nu när färgerna exploderar
& vi hittar regnbågens slut




Fri vers av Ken Taurus
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 12:06



Bookmark and Share


  Tellus Fortuna
Ok, den var bra!
2007-09-30

  coffe
vacker och rörande levande ådror fulla av liv/C
2007-07-15

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Riktigt fin förstavers och bra halvrim hela vägen igenom. Känns drömsk och alldeles salig!
2007-07-01

  prinscess VIP
o vad vacker och magiskt förtrollande
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus