Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna själar

Ditt hjärta talar
rakt in i min frusna själ

Vill viska dig ord
önskar du såg mig le

Blundar sänder en tanke
till det vackraste du bär 

Våra frusna själar
vaknar upp ur all dimma


Ord av värme 
gav tron till varann







Fri vers av Lindizz
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-23 14:51



Bookmark and Share


  devilsangel
Varmt, kärleksfullt och underbart :)
2007-06-27

    Elin Sundström
Vackert diktat. Gillar rubriken!

\"Ditt hjärta talar
rakt in i min frusna själ\"

Jättefint!!
2007-06-26

  Jannike
En härligt skriven dikt som värmer upp min själ med ... Vackert!
2007-06-25

  nettizen
Och de orden är de orden du kommer bära med dig på din färd.....
Vackert!
2007-06-23

    ej medlem längre
Ord värmer, det vet vi och efter värmande ord kommer varma handlingar...och snart är hettan där!:)
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz