Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vindsvåningen


Överleva utan..

luften har tagit slut
i min våning
hur överlever jag sånt?
har faktiskt ingen aning

ingen möts av tystnad
alla hör barnens skrik
och jag,
grips som vanligt av panik

lämna mig untanför
där jag absolut inte hör
stäng in mig någonstans
låtsas som jag inte fanns

ingen räddar varandra
från insekters dom
och du,
gör mig som vanligt helt tom




Fri vers av J P
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P