Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Stjärna


Jag tittade på stjärnorna inatt
och frågade dem vilken min stjärna är
men när ingen svarade mig
förstod jag
att min stjärna finns inte i himlen
utan hos dig




Fri vers av Michmich
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-03-21 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich