Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta klappar i takt

Mitt hjärta klappar i takt
med musiken de spelar på radion
Det ropar ut
en bön om frihet,
ett rop på hjälp



Dina tankar stannar i rörelsen
på väg till en insikt
Men du vill så gärna hjälpa,
hitta en väg i ödemark



Hans hjärta klappar i takt
med mitt trasiga
Han vet vad som saknas,
ser mitt rop på hjälp




(Han är den enda med makt att göra nånting alls)




Fri vers av Blebb
Läst 685 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-23 18:58



Bookmark and Share


  ettjag
that\'s right!
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb