Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...midsommarnattens leende är magiskt...


Midsommarnatten

 

midsommarnatten har passerat

den magiska natt

då allt kan hända

 

den magiska natt

när gränserna mellan allt

är tunnast

 

verkligheten väver trådar

av annan dimension

varpen förtrollar sinnet

 

möjligheterna dansar

med älvorna

alferna spelar förförelsens toner

 

gunga följ med ödet

virvla genom daggvått gräs

tillsammans med det trollska

 

den enda natten

då allt kan hända

bortom tillvarons gränser

 

alla dimmor dansar

beslöjat intonerande

natten smeker drömmen

 

skynda skynda skynda

se gryningsljuset treva

häller guld över förtrollnigen

 

slöjor sveper bort längs nejden

över kullen dansar åtrån

vidare till lustens rike




Fri vers av Donna
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-23 22:55



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så fantasifullt och levande!
2007-06-29

  prinscess VIP
den här var förtrollande vacker
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Donna