Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första tiden

Vi kryper runt
Som nyfödda kattungar
Biter varandras nackar
Försöker riva dina armar
Men jag har inga klor
Än

Fuktigt
Din hy så len mot min
Som ett nyfött barn
Söker du mina bröst

Blinda söker vi
Varandras kroppar
Och vi kan inte veta
Vad morgondagen har i sitt sköte




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-03-22 10:10



Bookmark and Share


  Eduardo
wow... fantastiskt fin liknelse och väldigt fint fångat... den här berör verkligen...
2005-10-16

    Metaformannen
Lekfull och hoppingivande
2005-05-20

  Ilutzio
Mycket fin och snyggt dragna paraleller mellan kattungelek etc.
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain