Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna dig andas..

Åtrå
Upplevelse ljuv som äppelblom
Ett möte hett
som dina läppar mot mitt lår
Som bläck i regn
Flyter bort bland dagg och snår
Drömmar om dig
En främmande vän
Vill du vara
Min älskare?
Andetag

För tro mig, jag vill inget annat
Än att känna dig andas
Värmen från en kropp
Som enbart åtrår min.




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 598 gånger
Publicerad 2005-03-22 10:19



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
lovely....sensuellt och oskuldsfullt på samma gång.
2006-12-01

  Novemberflickan
en solklar femma, tack för tipset om flicka:) ska ta till mej det
2006-09-25

    Metaformannen
Vacker och längtansfull - bra, mycket bra
2005-05-20

  Markattan
Sensuellt och vackert knåpat. "Upplevelse ljuv som äppelblom" fastnade jag speciellt för denna dag.
2005-05-06

  karenina VIP
mkt fint skrivet med en underbar titel!
2005-05-02

    Hades Is Rising
Snuskigt värre. Bra skrivet!
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain