Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se min själ, den vill klä av dig

Och dina andetag
Så nära
Kan jag inte få röra dem?

Du ser mig inte
Hör inte dessa fotsteg

Grusgång genom sommargrönt
Paradis, med äpplen
Röd höst kommer nära

Om du ändå förstod
Att jag intet hellre vill
Än att kasta denna vita dress
Knyta upp de rosa skorna
Barfota över klipporna
Älska i solnedgången
Under en himmel röd
Som höstäpplen

Och du tror du respekterar mig
Om du såg mig i ögonen
Skulle du då förstå?
Att jag inget mer vill få
Än dina salta kyssar




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-03-22 10:20



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Oj, den här var ju löjligt välskriven och inbjudande. Tyvärr gillar jag inte äpplen, tycker de smakar så svenskt. :)
2005-04-22

  Christoffer Waye
vädlift vacker, gillade ditt slut, väldigt fint skrivet.
2005-04-20

  swimsus@gmail.com
du har bildat en stämning som känns väldigt äkta..röd höst med röd solnedgång o äpplen...exotiskt!
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain