Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar

Jag skulle kunna springa tusen mil
jag lovar
jag skulle kunna förlora allt annat
jag lovar

om jag bara fick ha dig nära.

Jag skulle kunna simma i nollgradigt
jag lovar
jag skulle kunna lämna alltsammans
jag lovar

om du lovar gömma mig i din famn.




Fri vers av Gone
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-06-24 19:59



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här känns varm
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Gone