Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När...?

När ska du förstå att jag faktiskt har känslor?,
du kan inte säga vad som helst om mig utan att jag blir ledsen

När ska du förstå att jag älskar dig?,
mitt liv är bara halvt utan dig

När ska jag förstå?,
förstå att du nog alltid kommer att se mig som en människa utan känslor,
förstå att du nog aldrig kommer att förstå att jag älskar dig,
förstå att mitt liv nog alltid kommer att vara halvt...


Jag har nog redan börjat förstå,
men jag har inte kunnat acceptera det än,
Det kunde ju ha blivit så otroligt bra,
men det blev så jävla fel...
Varför?

(När ska jag förstå att det är slut,
förstå att det aldrig har varit någonting mellan oss...?)





Fri vers av idontloveoyu
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-06-24 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idontloveoyu
idontloveoyu