Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är perfekt

Oavsett vad du säger så kommer du i mina ögon alltid att vara bättre än mig.
Förlåt, men så är det bara.

Du är perfekt, eller ja...
så perfekt man kan bli,
så perfekt som jag aldrig kommer att bli.

Men det gör ingenting,
jag vill inte vara perfekt,
ingen är ju perfekt.
Ingen förutom du alltså.

Missförstå mig inte, jag känner mig inte sämre.
Bara mindre perfekt.




Fri vers av idontloveoyu
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idontloveoyu
idontloveoyu