Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv tar nog slut snart

Idag kanske ditt liv tar slut.
Tar det inte slut idag så tar det slut imorgon,
eller dagen efter det...

Alla tror så jävla mycket,
du tror,
jag tror...
vi tror...

Vi tror att vi ska leva så jävla länge,
men vet du vad,
du kanske blir påkörd av en bil idag,
eller så blir du mördad,
eller så händer det någonting annat och ditt liv är... slut.

Händer det inte idag så händer det imorgon.
Eller dagen efter det...

Ditt liv tar i alla fall slut snart.
Mitt också.
Våga inte tro någonting annat...




Fri vers av idontloveoyu
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-07-10 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idontloveoyu
idontloveoyu