Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handsvett, usch

Usch för handsvett och för solen som skiner alledes för sent!
Kunde solen inte skina lite tidigare?
Nu kan det kvitta.
(Nyss regnade det.)

Usch för tråkiga dagar och för tiden som går alledes för fort!
Kan inte sommaren vara lite längre?
Imorgon börjar det säkert snöa.
(Jag gillar inte snö längre.)

Usch för mig som bara gnäller och gnäller,
som tror att det här är poesi...
Usch
(Jag tror att jag inte kommer att kunna somna ikväll, det kommer att vara för varmt...)




Fri vers av idontloveoyu
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-17 16:26



Bookmark and Share


  kata
fan vad jag hatar dikter med ord som månljus, silver, spegel, vatten, dimma, sånt dära.. du vet, som får en att tänka alvskogen i första saganomringen-filmen.
hurra för handsvettsdikter!
och för riktiga verkliga grejer.
2008-09-20

    RebeccaW
Men du, det är poesi!:)

Gillar dina parenteser!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

idontloveoyu
idontloveoyu