Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med favoritlåt menas Demolition lovers även om jag inte är säker på att den är min favoritlåt...


Jag ska sjunga fast jag knappt kan texten

Jag lyssnar på min favoritlåt,
jag kan inte texten men jag sjunger med ändå...
Jag är ensam och ingen bryr sig, ingen hör mig
Jag ser att det blixtrar och jag hör att det åskar,
och regnet bara öser ner...

Jag kan inte låta bli att tycka att det är vackert,
åskan skrämmer mig,
men det är ganska fint ändå...
Varför skulle det inte vara fint?
Allting kan vara fint,
det beror på vem man frågar...

(Frågar du mig så bryr jag mig inte,
det enda jag vill är att jag ska få sjunga min favoritlåt i alla evighet,
och det är nog det jag ska göra,
jag ska fortsätta sjunga fast jag knappt kan texten...)




Fri vers av idontloveoyu
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-07-15 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idontloveoyu
idontloveoyu