Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den knäppa kladden

Jag försöker faktiskt visa er,
visa er min verklighet.
(\"Hej, det här är mitt liv.\")

Ni ser,
men ni ser inte mig,
ni ser eran verklighet,
men ni ser inte min.
(\"Hej, det här är ditt liv.\")

Mitt liv borde vara som ditt,
men det är det inte.
Mitt liv är som en dålig kopia av ditt liv...
(En väldigt dålig kopia, faktiskt.)

Och jag hatar kopior...

(Vi är som en berättelse, jag är den knäppa kladden,
du är den fina, renskrivna versionen som alla vill läsa...)




Fri vers av idontloveoyu
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 18:00



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
väldigt bra skrivet..
2007-07-28

    lillapoeten
Fint formulerat! Gillar verkligen (\"Hej hej, det här är mitt liv\") i slutet av styckena. Bra skrivet!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

idontloveoyu
idontloveoyu