Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni måste sluta ignorera och börja se...

Ni måste sluta ignorera och börja se...
Se det som ni borde ha sett redan igår
Men idag är inte igår och ni måste börja se nu,
idag,
inte imorgon,
och inte dagen efter det,
idag,
imorgon och dagen efter det är det försent,
imorgon och dagen efter det finns det inget att se...

Om ni tänker att ni kan fortsätta att ignorera idag och börja se imorgon eller dagen efter det så kan ni lika gärna fortsätta att ignorera för alltid,
om vi ska kunna förändra så måste ni börja se,
nu...
idag...

(Det var igår som jag slutade ignorera och började se, se det som jag borde ha sett redan dagen innan igår...)




Fri vers av idontloveoyu
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idontloveoyu
idontloveoyu