Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar och desperata skrik

Viskningar och desperata skrik
Viskningen övergår till ett desperat skrik,
musiken börjar spelas i ett snabbare tempo,
allt är så otroligt vackert,
det skulle ha kunnat vara så otroligt vackert...

Men det är inte lika vackert som det skulle kunna vara,
jag har förstört det,
gjort det mindre vackert,
mina tankar ska jämt förstöra allt...

(Den här gången menar du det verkligen...)




Fri vers av idontloveoyu
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-07-18 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idontloveoyu
idontloveoyu