Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Game over

Jag trode att du alltid skulle finnas i mitt hjärta,
jag hade ju låst dörren som leder ut,
jag hade ju gömt nyckeln...

Men du måste ha hittat nyckeln...
(Eller var det jag som berättade för dig vart jag hade gömt den?)
...för nu är du på väg ut,
ut ur mitt hjärta...

Du kommer inte att finnas i mitt hjärta länge till,
men du kommer att finnas i mina tankar,
de kommer du inte att kunna lämmna,
inte än...

Du är ingen ängel,
jag älskade dig ändå...
men nu är det game over!




Fri vers av idontloveoyu
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-06-25 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idontloveoyu
idontloveoyu