Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårdagjämning - lite närmare solen....


Solen lockar

Solen lockar
Dess varma strålar genom fönstret får mig att längta ut.
Ut till den vår som knappast ännu syns till, men som ändå kan anas i luften.
Ljuset har kommit tillbaka och tänt min längtan.
Måste ge mig ut och leta vårtecken. Säkert finns det krokus i någon trädgård
Och fåglarnas sång är vild. De verkar längta de med.
Livet är tillbaka och glädjen och längtan…..




Fri vers av Lena VIP
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-03-22 10:45



Bookmark and Share


  Roger VIP
När jag läser din text känner jag hur värmen smyger sig in genom mitt vinterkalla skinn. Snyggt!
2005-03-23

  madinsane
oorginellt eller inte, jag känner samma längtan. kan man annat i dessa tider?
2005-03-22

  Queen_of_Rain
mkt fin, omän lite oorgiginell temamässigt...
2005-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP