Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det bra att inte försöka förändra något...


Gör inget *

   

Det är inget du ska göra

Du ska bara fortsätta göra

det du gör och alltid gjort

Det är det som gör Du till Du

Det är för att Du är Du för mig

som jag älskar dig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 23:20



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Hmm... det är så, det som fångar oss är det som vi vill behålla. Om vi inte glömmer vad det var för något:)
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson