Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek förvandlas ibland till besatthet.


Tiderna då vi var varandras

Vi har varit vänner sedan barnsben
Vi har gråtit och skrattat
Tusen och tusen gånger tillsammans
Vi har krypt runt i gräset
Lärt oss gå
Och prata
Alltid varit varandras

Du var alltid den sötaste
Den populäraste
Den roligaste
Den folk tog till sitt hjärta
Men jag stod kvar i kylan
Din andra hälft lämnades i kylan

Du var alltid med i ögonblicken jag minns
Till och med min första kyss var med dig
Jag kommer aldrig glömma det
Vi var båda uppspelta
Kände oss busiga
Fulla
Och så hände det
Vi gjorde det nog mest för att kunna skryta

Du var alltid den som fick killars rop
Blickar, visslingar
Du var den som höll någon i handen
Och jag tänker inte ljuga
Jag har förstört alla förhållanden du någonsin haft
Och allra värst
Är att jag gjorde det med flit

Jag hatade inte killarna
Jag hatade dig för att du svek mig
För att du var lycklig utan mig
För att killarna tog mer plats i ditt liv
Än jag, som var din bästa vän

Jag svek dig också
Det kan jag inte undgå
Jag förde ihop killarna med de värsta slamporna
Så att du skulle bli ledsen och förstörd
Dumpa dem
Gråta ut vid din bästa väns axel

Du förtjänade bättre
Än dom killarna
Än mig
Jag fick mitt straff
Du lämnade mig
Det var länge sen nu
Men det gör fortfarande ont

Ont som om såren var nya




Fri vers av klarafisk
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-06-25 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den berörde verkligen
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk