Ej till salu.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej till salu.




MINA TANKAR:

Mina tankar.

Mina tankar är ej till salu.

Dom finns där inne

i huvudet

 för att skydda mig.

De kan också såra

 de kan

även hela.




Fri vers av Annmargreta
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-25 13:40



Bookmark and Share


  Mr G
En tanke kan faktiskt få mig att flyga så långt jag kan.
Men den kan också fördärva en hel jord.
Tankar har en förmåga att både ställa till gott och ont.
En tankeväckande fin dikt med en skulptur som ger
substans til detta verk

Mr Grapenskog
2007-08-19

  Gunilla Söderström Hallström
Så vacker, så spröd, som just tankar kan vara
Din skulptur är underbar
2007-06-25

  Mr G
Så väldigt sant och så väldigt viktigt om tankar
De kan verkligen göra gott men också väldigt ont

Mr Grapenskog
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta