Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi försvann nånstanns på vägen och jag vet inte var


Flyttstädning

Den dagen som jag lämnade dig
så plockade jag försiktigt ner stjärnorna
packade in månen i tidningspapper
och slängde solen i papperskorgen

Jag rev ner himlen
och stampade sönder jorden

Av oss finns nu bara tomhet och aska




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 13:19



Bookmark and Share


  Ola Hammarström
Inte lika underbar för mig som står på andra sidan och får känna tomheten och askan av det som en gång var fantastiskt.

Att se henne flytta ut, hon packar inte ner bara månen utan en stor del av mig med den.

Nerpackad i en flyttkartong att öppnas en dag, en dag i framtiden när allt är som det ska, när allt är vackert igen.


Kanske solen åtminstone står högt när vi är bra igen.
2009-03-24

  Amina
wosh...vad underbar...aa<3
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel