Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommar repris som kommer sig av nattens ulsa sömn, ett drömlikande tillstånd i samband med detta och lite ordlek....


Frid Lös

När jag satt där
uppträngd i ett hörn
med fyrkantiga ögon
och eldklot i magen

snor rinnande
utför mitt ansikte

När jag satt där 
rummet var mörkt
barnen sov och
min man läste
nationalekonomi
i rummet bredvid

då kom det  in dansande
nio stycken vitklädda män
med lysande ögon och vingar

De kysste mina tår
Januari 1988

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-06-26 08:08



Bookmark and Share


  katt.inc
Intensiv och berättande dikt. Slutet är mycket fint, det ger ro.
2007-06-26

    ej medlem längre
den här berör oerhört med sitt budskap och sitt språk!
slutraden är mäktig!
2007-06-26

  stella
Ångest och frid i samma text! Ps. du glömde t i mörkt...
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman