Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visan i sommarkvällen.

Well, well ... du sitter där och glor i en enmanscell
förströr dig med sudoko och lotto o annat shit.
Världen och du är kvitt.
Ikväll dansar yngre elefanter på elektroniska dansbanor
och fluktare kollar damer som vore de ornitologer och damerna tranor.
Det är visan i sommarkvällen.




Fri vers av Janjohan
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-06-26 14:16



Bookmark and Share


  frökenjulie
en härlig, klar dikt!
bra!
:)
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan