Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oups, råkade själv kommentera en kommentar som sedan togs bort, hoppsan!


Lammsjuk varg undviker flock

Kvarglömd

i nätterna vi värkte mot varandra

hud mot blod

nötte vi ner avstånd

för att skapa nya

 

Envisa orosmoln

öser nederbörd inuti

där vätskefyllda lungor

vill drunkna nu

men en skymt

av osäker själbevarelse

slangar dropp

och gälarna andas vin

 

Tungkyssarna landade i bakhuvudet

när våra ansikten vändes om

och jag blev vargen med lammsjuka

när jag kunde ha legat med

tjugofyra självgoda feminister en vår

utan att känna mig billig

all in the name of rock'n'roll

 

Och Vi

vi kunde alltid få varandra

men aldrig samtidigt

och du blev aldrig den jag hoppats

att du skulle vara

 

Men vi ser igenom allt




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-26 19:25



Bookmark and Share


  K*
älskar tonårspoesi - jag är själv en uråldrig sådan :)

första och sista stycket är favoriterna med F här!
2007-08-06

  Neal
Nice, rock n roll är att gå sin egen väg:)
2007-06-26

  Död Mans Hand
Baaahh! lite tonårspoesi har väl ingen dött av?
utom möjligen en och annan tonåring
men det var det nog värt ; S
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand