Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsavgörande

 

när du öppnar dina ögon

ser du livet

gå förbi

 

följ med

ta nya spår

längs möjligheternas boulevarder

 

lockande upplevelser

blir ny erfarenhet

berikar själens alla behov

 

ta för dig

lev och älska leende

för du har bara ditt liv

 

sinnlighetens varande

ger näring och vilja

ömhet passion kärleksrus

 

ditt liv

det enda du har

det du gör med det

räknas

 




Fri vers av Donna
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 19:48



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vilken ljuvlig livslust och så härligt skildrat!
2007-06-26

  Michaela Dutius
Härlig dikt som andas positivism på ett smittande sätt...ger lust att kolla upp - och kanske upptäcka nya möjligheter
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Donna