Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra människa


Vackra underbara människa


som låter dörren stå på glänt

som bjuder främling in


Som har rum för själar

som vandrar i natten

Vackra underbara människa







Fri vers av Eva Olsson
Läst 644 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-26 21:17



Bookmark and Share


  aol
underbart vacker
2008-02-22

    Bodil Sandberg
Den här hittade jag nu..när jag kollade i din lista...och den är hur fin som heslt...sparar den..tack ska du ha!!!
2007-10-03

  Tärningen är kastad
En fin dikt där gästfriheten hyllas.
Önskar att fler hade dörrarna på glänt,
för det finns så många här i vårt samhälle som inte har någon dörr.
2007-08-29

  Albert
dörrar på glänt är ju väldigt vackert
egentligen

olåsta dörrar
2007-08-05

  Marreb
Åh, vad vackert!
2007-08-01

    JJ VIP
Djupet i din dikt är bedårande! Mvh. JJ.
2007-07-21

  Bjarne Nordbö
Sådana människor gillas. Hoppfull text.
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson