Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårare & svårare


Vågorna som sköljer in över oss

Jag har tappat aptiten
som du en gång
målade min kropp med
Lusten har försvunnit
med de stora vågorna av törst
som sköljer in över oss

Låt mig vara, jag krigar så bra jag kan mot bruset
låt mig vara, och ge mig min del av ljuset

jag har tappat förståndet
som jag en gång
sa bara var mitt
Känslan för vilja minnas
har helt försvunnit ut i horisonten
som målar vår bakgrundsbild

Låt mig vara, jag krigar så bra jag kan mot ljuset
låt mig vara, och ge mig min del av bruset




Fri vers av J P
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-27 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P