Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag insåg lite när jag låg och snoozade kl 4 på morgonen


Nu har det hänt igen



Att inse

att man sätter upp affisherna

för att försöka känna sig sedd

för då kan man inbilla sig

att alla stirrande ögon

som dömer dig

jämför dig

med deras dåvarande partner?

med sig själv?

med vad som helst.


Att försöka hålla fast vid de man älskar

fast man är så pass blyg

och glömsk

och i stort sett bara skittråkig



Man ligger i sängen och tänker

\"Det var länge sedan jag var med den personen... kanske jag borde ringa\"

Så du ringer.

Ber henne komma över, eller erbjuder dig själv att köra dit med moppen

I brist på annat liksom.

Men när du väl satt dig på moppen

satt på dig hjälmen och vantarna

tänker du

\"fan vad trött jag blev...vill jag verkligen åka dit?\"

Så du tvekar ett tag.



ÅK DIT FÖRHELVETE
man lever inte förevigt.
Ta vara på dina vänner, jävla fittunge


Ska vi hitta på något?




Fri vers av Colle
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-06-27 13:45



Bookmark and Share


    Lola Linorum
fin text.
är det så du känner? antagligen, när du nu skriver så...
btw, vem syftar du på?

det är bara att ringa om du vill ses^^
kram kram
2007-08-23

  Evelina-B
jamen de tycker jag, jag kan ro. slå en pling gullunge
puss
2007-06-27

  CaPsyco
heh, den där stämde in på mig.. du skriver bra, den här var jätebra (:
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle